Selecteer Pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Thijs van de Meeberg in het Bontheater

28 november 2020 @ 19:30 - 21:00

Meer dan mogelijk

Kun je meer jezelf zijn dan je vroeger was? Thijs van de Meeberg vindt van wel. Hij vindt zelfs dat je elke dag een betere versie van jezelf kunt zijn. En u treft het, want vandaag is Thijs nou net de allerbeste versie van Thijs van de Meeberg. Hij is meer Thijs dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden; een zelfbewuste man met een hond, duidelijke doelen voor ogen, een opgeruimd huis en louter heldere gedachtes die hij graag met u wil delen. Over al die onvervulde verlangens, dat de realiteit keihard botst met verwachtingen en dat het in de regel heel vervelend is om jezelf te zijn, daar hoeven het niet over te hebben toch?

Thijs van de Meeberg won de jury en publieksprijs van het Leidsch Cabaret Festival in 2015. Meer dan mogelijk is zijn derde soloprogramma. De Volkskrant noemde hem ‘een fijne Freek de Jonge light’ en de Theaterkrant schreef: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’

www.thijsvandemeeberg.nl

Let op: Twee voorstellingen – Aanvang 19:30 en 21:15

 

Gegevens

Datum:
28 november 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Bontheater
Admiraliteitsweg 6a
MEDEMBLIK, 1671 JA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Gevonden!!!

We hebben vastgesteld dat u extensies gebruikt om advertenties te blokkeren. Steun ons alstublieft door deze advertentieblokkering uit te schakelen.