Selecteer Pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wouter Bekkering Quintet in Theaterkerk Hemels

15 november 2020 @ 14:30

Greatest Hits!

Voor dit concert heeft het WBQ besloten om een aantal favoriete stukken uit hun 20-jarig bestaan opnieuw uit te voeren, waar nodig in een nieuw arrangement. En daarmee benoemen ze deze stukken tot ‘hits’. Daarnaast zijn er natuurlijk weer nieuwe, meest eigen geschreven stukken.

De stijl van deze band laveert tussen jazz , blues , Latin en funk ,waarbij het jazz-element van de improvisatie kenmerkend is. De muziek van het WBQ klinkt altijd melodieus en dynamisch.

Om het concert op 15 november een extra dimensie te geven is uitgenodigd fluitiste Ciska van der Wilk. Zij zal een jazzballad en een Latin stuk spelen , maar ook staat er een Adagio van Bach op het programma in een uitvoering met contrabas en drums.

De bandleden zijn: Sander van Wonderen op piano en Fender Rhodes, Frans Groen op contrabas, Charl Kruijer op gitaar, Bert Schipper op drums en Wouter Bekkering op tenor saxofoon.

Let op 2 voorstellingen: 14:30 – 16:30 en 19:15 – 21:15

Gegevens

Datum:
15 november 2020
Tijd:
14:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Theaterkerk Hemels
Dorpsweg 121
Twisk, 1676 GH Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Gevonden!!!

We hebben vastgesteld dat u extensies gebruikt om advertenties te blokkeren. Steun ons alstublieft door deze advertentieblokkering uit te schakelen.