In het najaar start een nieuwe tijdperk voor You medemblik: You medemblik digitaal! You medemblik digitaal is een uitgebreidere versie van de uitgave in print. Naast dat je You medemblik digitaal waar en wanneer je maar wilt op de tablet of smartphone kunt lezen, kunnen artikelen worden
doorgelinkt naar bijvoorbeeld social media en websites in de vorm van vlogs of video’s. You medemblik digitaal biedt volop mogelijkheden!

Abonnement

Voor wie er zeker van wil zijn geen enkele uitgave van You medemblik digitaal te missen, kan zich gratis abonneren op youmedemblik.nl.
Abonnees krijgen van iedere uitgave het digitale magazine per e-mail toegestuurd als pageflip waarin je eenvoudig kunt bladeren, in/uitzoomen en op (video)links kunt klikken.

Voordelen digitaal

Deze frisse blik op het uitgeven van You medemblik heeft veel voordelen. Naast dat het lezen van You medemblik digitaal leuker en interactiever is door de vele linkmogelijkheden, betekent het een uitbreiding van het
bereik.

Uitbreiding diensten voor adverteerders

Videografie is volledig geland! Om de mogelijkheden die de digitale verschijningvorm biedt optimaal te benutten, breidt You medemblik haar diensten uit met videografie, social-media activiteiten en het maken van commercials of animaties. Zo wordt het voor adverteerders o.a. mogelijk
om te communiceren middels artikelen in videovorm. Vlogs, commercials en video’s worden op het videokanaal van You medemblik geplaatst zodat dit gedeeld kan worden op de eigen social media kanalen. You medemblik digitaal is een product van PC Reclame.

You medemblik magazine in print

Ook in de toekomst zal You medemblik magazine huis-aan-huis verspreid worden in Gemeente Medemblik. Het glossy magazine zal in een oplage van 12.000 stuks vier keer per jaar verschijnen. Kijk voor het actuele verspreidingsgebied op youmedemblik.nl.

Wachtkamers & verspreidpunten

You medemblik magazine vormt een belangrijke waarde in menige wachtruimte binnen de gemeente Medemblik. Dit zal zo blijven. Ook op de vertrouwde verspreidpunten zal You medemblik in gedrukte vorm verkrijgbaar zijn.

Uitgever

You medemblik magazine wordt vanaf de uitgave najaar 2020, in nauwe samenwerking met Peter Commandeur van PC Reclame, uitgegeven door Sandra Wit, Ilse Beekman, Brigit Kuin en Corona Rentenaar.