MEDEMBLIK – Zaterdagavond 23 oktober kan je met Hans Dulfer een heerlijk avondje funky music beleven in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Hij komt met een succesvolle formatie, waaronder de virtuoze gitarist Jerome Hol. 

De immer opzwepend opererende en bekende saxofonist met een genadeloze sound “speelt zich al 65 jaar een slag in de rondte”. Met een onvoorstelbare leeftijd van 80 jaar speelt hij nog het liefst live en met niet aflatende energie.

Hans Dulfer is een begrip

Als één van de meest veelzijdige Nederlandse musici volgt hij de nieuwste trends maar blijft een typische jazzmusicus … met veel succes, o.a. in Japan, en gelauwerd met o.a. de Wessel Ilcken Prijs (1969), de Bird Award van het North Sea Jazz Fesitval (1993) en de Amsterdamse Andreaspenning (2015).
“De wekelijkse concerten van zijn jazzband, jarenlang in café Alto en daarna in de Bulldog Palace, zijn een begrip in het Amsterdamse nachtleven. Hij had jarenlang radioprogramma’s voor VPRO en BNR, schreef columns in o.a. Oor en NRC, publiceerde twee boeken en speelde in films en series. Hans Dulfer is Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw (!) en bewoont een molen in Noord-Holland uit 1576.”

aanvang 20.30 uur
entree € 17,50
TICKETS: 

https://www.bonifaciusmedemblik.nl/agenda/182-hans-dulfer

of per mail: bonifaciusmedemblik@gmail.com