MÉÉR MAKELAAR, MINDER KOSTEN

Heddes is aan- en verkopend makelaar onroerend goed in Medemblik en omstreken. Het gezicht achter het bedrijf is Louisa Heddes, geboren en getogen in Medemblik. Zo’n 30 jaar geleden volgde ze de cursus ‘Makelaar o.z.’ en sindsdien houdt ze de lokale huizenmarkt goed in de gaten. Op de vraag wat mensen van Heddes Makelaardij kunnen verwachten, antwoordt ze: “Ik ben een makelaar die geen zoete broodjes verkoopt. Dit maakt dat je bij mij kunt rekenen op een reële waardebepaling zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

De afgelopen jaren heeft ze menig verkooptraject begeleidt. En niet onverdienstelijk. Louisa: “De aan- of verkoop van een woning is een belangrijke gebeurtenis met veel impact. Hier hoor je als makelaar zorgvuldig en betrokken mee om te gaan” stelt de Medemblikse. “Daarom doe ik de open huizen zelf, denk ik écht met mensen mee en doe ik meer dan mijn best om mensen zo goed mogelijk met raad en daad bij te staan. Ik ben er dan ook trots op dat mijn bemiddeling op Funda wordt beoordeeld met een 10!”

Heddes Makelaardij is een online makelaar. En dat is een bewuste keuze, vertelt Heddes. “Doordat ik geen fysiek kantoor heb, kan ik mijn bedrijfskosten laag houden. Dit vertaalt zich in een courtage die tot wel 60% lager kan zijn dan die van een andere makelaar. Wie kiest voor Heddes, kiest voor méér makelaar en minder kosten!”