Ze ontmoetten elkaar op de kermis in Twisk, Noortje Karsten en Karl Nes. Zij was adviseur bij een woonwinkel en hij maakte houten vloeren. Liefde op het eerste gezicht? Wie zal het zeggen, maar dat ze naast hun interesses ook voor elkaar vielen, was duidelijk. Inmiddels zijn we bijna twintig jaar verder, werken ze al ruim vijftien jaar samen en hebben ze een prachtig gezin en een fantastische onderneming in het pittoreske Oostwoud.

Nieuwe uitdaging
En nu staan ze aan de vooravond van een nieuwe uitdaging. Want de laatste vijf jaar zijn ze bezig geweest met het realiseren van een lang gekoesterde wens. Een mooie showroom waarvan de open dag is gepland op 1 februari, van 11.00 tot 17.00 uur.
Vakmensen met een passend advies Karl is de vakman, ambachtelijk parketteur en heel precies. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen. Noortje luistert goed naar de wensen van de klant en vertaalt dit in een passend en persoonlijk interieuradvies.

KARL woninginrichting
Noortje en Karl, ieder met hun eigen specialisme, vullen elkaar perfect aan. Ze denken met hun klanten mee en nemen daar graag voldoende tijd voor. Om die reden wordt er hoofdzakelijk gewerkt op afspraak.

Bel daarom van te voren, ook als je alleen een kijkje wilt komen nemen.

KARL Woninginrichting
Oosteinde 42, Oostwoud
T.: 06 – 212 042 12
I.: KARL.nl