De Gasterij bij de Familiehoeve in Benningbroek is een zeer kleine en unieke vorm van dagbesteding. De gasterij is ‘allerliefst’ en er is plaats in de prachtige, warme XL-woonkeuken voor maximaal zes personen.  Als u nog thuis woont en gezelschap wilt, dan kunt u dat bij hun vinden. Er zijn medewerkers die u leert kennen als vertrouwde mensen, die er met een oprecht hart voor u zijn.  “Wat gaan we doen?” Ja, wat u leuk vindt! En dat is divers, want we zijn geen eenheidsworst. Meedoen kan op elk niveau en we blijven samen creatief kijken naar dat wat wél kan. Elkaar ontmoeten in open sfeer, gezellig lunchen, met elkaar kletsen over niks of over van alles. Het kan!

Van maandag tot en met donderdag vanaf 10.00 tot 16.30 uur kunt u uw benen onder de keukentafel van de Gasterij schuiven. De kosten zijn € 75,- per dag, particulier of via de zorgindicatie. U krijgt hiervoor een factuur van De Familiehoeve, maandelijks achteraf voor uw administratie. Vervoer van en naar de Gasterij is aan u om te verzorgen. Heeft u interesse, dan kunt u zich inschrijven, dan blijft u op de hoogte wanneer zij de deuren wagenwijd openzetten!

Wonen

Zoekt u nog woonruimte met 24-uurs zorg? Dat doet De Familiehoeve ook!Een vrijblijvende rondleiding kan altijd. Met tien bewoners vormen ze één familie, waar veel kan en ‘moeten’ niet de gewoonte is. Uw leven voortzetten, omdat het thuis niet meer te doen is kan hier in De Familiehoeve! U heeft een eigen kamer met badkamer. Het deskundige team zorgt vanuit het hart en de medewerkers zijn er dag en nacht!

Mail of bel 06 – 14 57 72 90:
marjolein.verberne@defamiliehoeve.nl