Ervaar het buitenleven en geniet van de ruimte, heerlijk lokaal eten en live muziek op de Landfair Medemblik. In het Pinksterweekend van 26 t/m 29 mei houdt Buitenplaats Medemblik dit inspirerende evenement op het terrein van Lodge 61 aan de Brakeweg.

BUITENPLAATS MEDEMBLIK
Het thema is ‘bohemian natural luxury’, dat goed past bij de locatie van de fair. Er is aandacht voor buitenleven, interieur, kunst, muziek, vrijetijdsbesteding en eigenlijk alles wat met het goede leven te maken heeft.

Alleen het landgoed is al een bezoekje waard, met de enige Wieringermeerboerderij op het oude land, liefst 65 appel- en perenbomen, Friese paarden en andere dieren en een weids uitzicht. Alle standhouders informeren je graag over alles wat het buitenleven te bieden heeft. Er zijn regionale producten, foodtrucks, terrassen en live muziek.

De Westfriese Tafel is aanwezig om lokaal eten te promoten. Hoe dichterbij je je eten haalt, hoe beter je weet wat je eet en bovendien steun je de lokale boer.

26-29 MEI – PINKSTEREN LANDFAIR
Locatie: Buitenplaats Medemblik (Lodge 61, Brakeweg 61 in Medemblik). Entree 5 euro, parkeerkaart 2,50 euro, t.b.v. de zorgboerderij en het Historisch Museum Medemblik.
meer info op: landfairmedemblik.nl