En biedt daarmee een oplossing voor een nieuwe zaalopstelling

Woensdag 1 juli opent Koninklijk Theater Carré in Amsterdam weer haar deuren en start met theater festival S-A-M-E-N. Koninklijk Theater Carré heeft De Eekhoorn Dutch Furniture uitgedaagd om mee te denken over een passende oplossing voor een nieuwe zaalopstelling om het bezoek aan voorstellingen mogelijk te maken.

De Eekhoorn Dutch Furniture heeft snel geschakeld en de rode vaste stoelen in de zaal vervangen door 70 bankjes in een oudroze kleur van het merk WOOOD. Alle bankjes staan anderhalve meter uit elkaar en daarmee kan er in combinatie met de looproutes die het theater uitzet, voldaan worden aan de nieuwe maatregelen. De zachte bankjes zijn voorzien van een comfortabele velvet stof en bieden zitplekken aan een à twee personen per bankje.

Thomas Groen, manager partnerships van Koninklijk Theater Carré, over de samenwerking: “Wij zochten een oplossing om de zaal te vullen waarbij we wilden voorkomen dat de artiesten tegen een half gevulde zaal aankijken. We hebben de stoelen in de zaal daarom verwijderd en De Eekhoorn Dutch Furniture heeft de bankjes geplaatst. Door de nieuweopstelling voldoen we aan de richtlijnen en behouden we de sfeer in de zaal. Een erg mooiesamenwerking!”

Over De Eekhoorn Dutch Furniture

De Eekhoorn Dutch Furniture produceert en levert meubels onder de merken WOOOD, BePureHome en vtwonen aan grootwinkelbedrijven, webshops en speciaalzaken in Europa. Het is een jong bedrijf met een frisse benadering op meubilair en design. Dit jaar viert De Eekhoorn Dutch Furniture haar 40-jarig jubileum en opent eind zomer 2020 een Experience Center op het industrieterrein Zevenhuis in Hoorn.